• hdbg

Nyheder

Affald plast granulator produktionslinje

Hoveddelen af ​​affaldsplastgranulatoren er ekstrudersystemet.Plastgranulatoren er sammensat af ekstrusionssystemsoftware, transmissionssystem og varme- og kølesystem.

1. Transmissionssystem: transmissionssystemets funktion er at skubbe skruestangen og give det nødvendige drejningsmoment og hastighedsforhold for skruestangen i hele ekstruderingsprocessen.Det er normalt sammensat af motor, reduktion og akselbøsning.

2. Opvarmnings- og køleanordning: opvarmning og køling er de nødvendige betingelser for hele processen med plastekstrudering.Styringsteknologien for affaldsplastgranulator inkluderer varmesystemsoftware, kølesystem og det vigtigste tekniske parametermålesystem.Nøglen er sammensat af husholdningsapparater, instrumentpanel og aktuator (dvs. kontrolskab og arbejdsbord).Dens nøglefunktioner er: kontrol og justering af temperatur, arbejdstryk og total flow af plast i den flammehæmmende plastmaskine;Fuldfør driften eller det automatiske kontrolsystem for alle generatorsæt.

Affaldsgranulatoren i plastgranulatoren er velegnet til produktion og behandling af affaldsplastfilm, emballagepose, plastikpose, kumme, spand, mineralvandsflaske osv. affaldsplastgenbrugsgranulatoren er velegnet til de fleste almindelige plastaffald.Det er en plastgenanvendelsesgranulator mekanisk udstyr med bred anvendelse og populær anvendelse inden for genanvendelse af affaldsplast.Stort og mellemstort adskilt foryngelsesprojekt har høje omkostninger og tung menneskekrop.Affaldsplastgranulatoren har også brug for hjælpegeneratorenheder til at vedligeholde den overordnede Pu'er-råte, inklusive konstruktionsindretning, retteanordning, varmeanordning, køleanordning, trækbælteanordning, målertæller, flammetester og opviklingsanordning.Hovedformålet med ekstruderingsudstyr er anderledes, og de anvendte hjælpemaskiner og -udstyr er også forskellige

For flere nyheder om plastgranulator, vær venligst opmærksom på Zhangjiagang Lianda Machinery eller kontakt os med det samme.


Indlægstid: 22-2-2022
WhatsApp online chat!